Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Labdarúgó világbajnokság képes leírás - Világbajnokság.tlap.hu
részletek »

Labdarúgó világbajnokság - Világbajnokság.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vilagbajnoksag.tlap.hu » Labdarúgó világbajnokság
Keresés
Találatok száma - 7 db
 Augusztustól árulják a 2014-es futball-vb belépőit

Augusztustól árulják a 2014-es futball-vb belépőit

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) augusztusban kezdi meg a jövő évi brazíliai világbajnokság belépőinek értékesítését. Első körben sorsolás útján lehet csak jegyhez jutni, a pontos árakról és arról, hogy ebben a szakaszban hány belépőt értékesítenek, július 1-jén, a Konföderációs Kupa döntőjét követően sajtótájékoztatón számolnak be az illetékesek. A jegyek fennmaradó részét novemberben - az után, hogy eldől, melyik 32 csapat vesz részt a tornán - kezdik értékesíteni. A jövő évben június 12. és július 13. között sorra kerülő vb-re összesen 3,3 millió belépőt adnak ki. A vb csoportbeosztását december 6-án Salvador de Bahiában készítik el.

3 halálcsoport a Brazíliai focivébén

3 halálcsoport a Brazíliai focivébén

Pénteken,Costa do Sauipében sorsolták ki a brazíliai labdarúgó-világbajnokság csoportjait. Brazília-Horvátország összecsapás lesz a nyitómérkőzés. Három bivalyerős csoport is született. A háromszoros világbajnok brazil Pelé úgy nyilatkozott, hogy nem szeretné kihúzni az országokat a kalapokból, a 73 éves élő legenda szerint ugyanis sokan őt tennék felelőssé az esetleges kedvezőtlen beosztásért.

A legdrágább foci VB

A legdrágább foci VB

Pontosan 300 nap múlva, 2014. június 12-én, magyar idő szerint este tíz órakor kezdődik a brazíliai labdarúgó-világbajnokság. A stadionépítések, illetve -átalakítások eddig sohasem látott költségeket emésztenek fel, ugyanakkor rengeteg újítás is várható a tornán. A legolcsóbb jegy 90, a legdrágább 990 dollárba kerül majd. Öt ország válogatottja már megváltotta jegyét Brazíliába, s a télen már teljes lesz a mezőny.

Foci Vb 2018 élő közvetítések

Foci Vb 2018 élő közvetítések

Június 14-én útjára indul a labda, bő egy hónapon át élvezhetjük a világ legjobb csapatainak meccseit. Ha nem szeretnél lemaradni semmiről, akkor online élőképes linkjeikkel folyamatosan követheted a meccseket. Érdemes lesz velünk tartanod, ha nincs TV-d vagy útközben is szeretnél naprakész lenni a világbajnoksággal kapcsolatban. Folyamatosan bővülő kínálatunkban HD minőségű linkeket is találsz, köztük az M4 Sport hivatalos oldalát is elérheted. Emellett külföldről is, akár mobileszközön is láthatod az összecsapásokat. Nézd itt a 2018-as Foci Vb-t élőben!

Foci Világbajnokság 2014

Foci Világbajnokság 2014

A 2014-es labdarúgó-világbajnokságot Brazíliában rendezik 2014. június 12. és július 13. között. A selejtezők után 32 válogatott vehet részt a tornán. A címvédő a spanyol válogatott. A torna nyitómérkőzését Sao Paulóban, a döntőt Rio de Janeiróban, a Maracana Stadionban játsszák.

Foci világbajnokságok története

Foci világbajnokságok története

A Labdarúgó Világbajnokság a nemzetközi labdarúgás legnagyobb eseménye. Az első nemzetközi válogatott focimérkőzést 1872-ben rendezték meg Anglia és Skócia között, az első VB-re azonban még közel 60 évet várni kellett. Az első foci VB-t 1930-ban rendezték Uruguayban. A torna azóta négy évente megrendezésre került, kivéve 1942 és 1946, amikor a második világháború közbeszólt.

Világbajnokságok története

Világbajnokságok története

Üdvözöllek a honlapomon, melyen a labdarúgó világbajnokságok történetét tekintheted meg. Minden mérkőzés statisztikáját elolvashatod, tanulmányozhatod, a csoportmeccsektől kezdve a döntőkig. Jó olvasást kívánok.

Tuti menü