Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kézilabda világbajnokság képes leírás - Világbajnokság.tlap.hu
részletek »

Kézilabda világbajnokság - Világbajnokság.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vilagbajnoksag.tlap.hu » Kézilabda világbajnokság
Keresés
Találatok száma - 7 db
Férfi Világbajnokság 2013 eredményei

Férfi Világbajnokság 2013 eredményei

A 7méteres.com kizárólag a kézilabdáról szól. A magyar és külföldi bajnokságok eredményein kívül a nemzetközi versenyek történéseit is lehet tanulmányozni. Olvashat a csapatok felkészüléseiről, és a versenyek lebonyolításáról is.

Friss kézilabda hírek

Friss kézilabda hírek

Továbbra is ellenállhatatlanul menetel a Magyarországon zajló férfi kézilabda világbajnokságon a korosztályos dán válogatott: az északiak az elődöntőben a spanyolok intézték el nagy fölénnyel. Az eddig minden mérkőzését legalább hat góllal megnyerő Dánia ezúttal kilenccel nyert, és 32-23-as sikere után kellő önbizalommal várhatja a Horvátország elleni finálét.

Ifi világbajnokság

Ifi világbajnokság

A keziszovetseg.hu tájékoztatása szerint az ifjúsági Eb-ezüstérmes magyar válogatott az A-csoportba nyert besorolást, az Eb-5. svéd, az Eb-8. lengyel, az Eb-13. szerb, valamint a dél-koreai és a chilei válogatott társaságában. A világbajnokságra 2015. augusztus 8-20. között kerül sor. A sorsoláson közreműködött Mocsai Lajos, a Magyar Kézilabda Szövetség tiszteletbeli elnöke is.

Kézilabdás hírportál

Kézilabdás hírportál

Először vett részt 24 válogatott az U19-es férfi világbajnokságon, ezzel az ifjak világversenye mind a résztvevők számát, mind a lebonyolítást tekintve a felnőttek világbajnokságaival került egy szintre. Hasszan Musztafa, a Nemzetközi Kézilabda Szövetség elnöke hálás a Magyar Kézilabda Szövetségnek, amiért az új feltételekkel is vállalta a rendezést. A sportvezető úgy véli, remek hangulatú, nagyszerű világbajnokságot rendezett Magyarország Budaörsön és Érden.

Magyar Kézilabda Szövetség

Magyar Kézilabda Szövetség

Újabb helyosztó mérkőzésén, a 9-12. helyért nyolc góllal győzött Románia ellen a magyar férfiválogatott Érden az U19-es világbajnokságon. Kovács Péter csapata utolsó találkozóján csütörtökön Brazília ellen lép pályára a 9. helyért. A pénteki döntőben Horvátország Dániával találkozik.

Női kézilabda-vb

Női kézilabda-vb

Két nappal a decemberi, olimpiai kvalifikációs női kézilabda-világbajnokság sorsolása előtt még nem ismert minden résztvevő kiléte, miután a nemzetközi szövetség (IHF) nem döntött a két szabadkártyás helyről, s a biztos indulók kiemelését sem tette közzé. A 24 csapatból eddig 22 - köztük a magyar válogatott - szerzett indulási jogot a riói ötkarikás játékok szempontjából sorsdöntő tornára. A selejtezőben több erős európai együttes is elvérzett, mint például a német, a szerb, a horvát vagy az ukrán. Elképzelhető, hogy az IHF közülük jelöli ki a két plusz indulót.

Női kézilabda-vb 2013

Női kézilabda-vb 2013

Az Európa-bajnoki bronzérmes magyar női kézilabda-válogatott az előkelő első kalapba került a címvédő norvégokkal, a kontinensbajnok Montenegróval, valamint Dániával együtt a decemberi szerbiai női világbajnokság szombati, belgrádi csoportsorolására.

Tuti menü